Promocija Tai Chi Chuan trenera
10.6.2018.
 
Zagreb, 22. svibnja 2018. - Nakon uspješno provedenog još jednog programa obrazovanja i osposobljavanja kadra, Hrvatska olimpijska akademija (HOA) promovirala je u hotelu Panorama 63 stručna djelatnika (48 trenera i 15 trenerica) wushu tai chi chuana, sanshoua, kung fua i nanbudoa među kojima i tri člana TAI Centra:


Tatjana Božac
Drago Burazer
Damir Grbac

Treba napomenuti da nikad do sada ni u jednom sportu, HOA nije ostvarila takvu brojčanost trenera na jednom tečaju. Svi oni dio su prvog naraštaja, školovanog prema programu odobrenom od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja RH, a ujedno i prvi vlasnici javne isprave tj. uvjerenja o osposobljenosti za spomenute borilačke vještine. Uvjerenja su im uručili dopredsjednica HOO-a Sanda Čorak i predsjednik HOA-e Saša Ceraj.

U ime novog naraštaja trenera zahvalio je predsjednik Hrvatskog wushu saveza Zoran Barac koji je i sam bio polaznik programa, stekavši uvjerenje o stručnoj osposobljenosti. Osim predsjednika Ceraja i članova Upravnog vijeća HOA-e (Jasenka Wolf Cvitak i Marijan Klanac), skupu su nazočili Direktor Hrvatskog wushu i Hrvatskog nanbudo saveza Petar Turković, Predsjednik Hrvatskog nanbudo saveza Nikola Gaće te glavni tajnik HOO-a Josip Čop, koji je pozdravio skup i čestitao novim trenerima na izobrazbi.

TV prilog možete pogledati ovdje.

Fotografije sa promocije možete pogledati ovdje.