Ordinacija u pokretu - travanj 2013
2.2.2013.
 
O seminaru

Način prijave na seminar

Materijali za preuzimanje


Jedna stara i mudra izreka glasi: 'Život je pokret' – specifičan i pravilan pokret odlučuje o zdravlju, emocijama, psihi, optimizmu, radosti i sreći. Pokret je komunikacija sa svojom unutrašnjom mudrošću, životnom energijom i silom, prostorom i svjetlošću. Pokažite malo ljubavi i odgovornosti prema svome tijelu, načinite prvi korak i počnite na svim razinama čišćenje i detoksikaciju jedine kuće koju imate – vašeg tijela.

Seminar će se održati 27. i 28.04.2013. u Zagrebu u Češkom narodnom domu, Pavla Šubića 20 u sljedećim terminima: subota (10:00 - 13:00) i nedjelja (09:00 - 13:00). Seminar organizira udruga TAI Centar za tradicionalne istočnjačke vještine, a vodi majstor Mario Topolšek.

Obavezno ponijeti laganu, čistu obuću za vježbanje i odgovarajuću udobnu odjeću.



O seminaru

'Ordinacija u pokretu' je jedan od nekoliko programa u okviru šireg projekta 'Čovjek i Zemlja nisu 2'© koji je posvećen upoznavanju ljudi sa starim prirodnim metodama zdravog i kvalitetnog načina života. Taj program je sastavljen na osnovu 45 godina iskustva autora projekta 'Čovjek i Zemlja nisu 2'©, Maria Topolšeka, stečenim kroz bogatu praksu u radu sa ljudima raznih profesija i godina starosti, usavršavanjem i vježbanjem u Kini i Japanu te proučavanjem prastare mudrosti koja predstavlja samu esenciju sveukupnog života.


OVAJ PROGRAM JE DOSTUPAN SVIM STAROSNIM SKUPINAMA

Lokacija seminara

Pavla Šubića 20, 10000 Zagreb

Češki narodni dom smješten je u zoni centra Grada Zagreba, prometno je vrlo dobro povezan, jer se nalazi na jugoistočnoj strani križanja ulice Kralja Zvonimira i ulice Pavla Šubića dvaju magistralnih tramvajskih pravaca (tramvajske linije 1, 5, 7, 9, 13, 17) i neposrednoj blizini dviju javnih garaža kapaciteta oko 500 parkirnih mjesta garaža 'Gorica' u Martićevoj ulici i garaža na Kvaternikovom trgu).

Prikaži Ordinacija u pokretu na većoj karti

Program seminara

1. dan radit će se tehnike za detoksikaciju uma i tijela u najširem smislu; čišćenje od kemijskih, emocionalnih i mentalnih toksina, tj. priprema i osposobljavanje ljudskog tijela za svjesno aktiviranje mehanizama za detoksikaciju. U okviru ovoga se vrši i svojevrsna edukacija polaznika seminara.

2. dan se radi na općim i posebnim (ako je potrebno) problemima učesnika o čemu se odlučuje na osnovu prijava.

Tehnike koje će se raditi na seminaru su statičke, u kretanju, statičke sa određenim vrstama disanja, u kretanju sa određenim vrstama disanja. Osim toga bit će prikazano više vrsta samo masaža i posebnih oblika istezanja.

Pored vježbanja moguće je dobiti preporuke o načinu ishrane i mogućim daljnjim koracima za poboljšavanje vlastitog zdravlja.

Više o samom seminaru možete pročitati ovdje.

Pogledajte članke o 'Ordinaciji u pokretu' u časopisima:

Članak iz listopada 2011. o 'Ordinaciji u pokretu' u časopisu LJEPOTA & ZDRAVLJE

Članak iz travnja 2011. o 'Ordinaciji u pokretu' u časopisu PRO Wellnes&beauty



Način prijave na seminar

Prijave počinju 18.02.2013. Cijena seminara je 450 kn. Broj učesnika je ograničen. Prije prijavljivanja potrebno se informirati o broju slobodnih mjesta. Za prijavu na seminar potrebno je ispuniti prijavnicu koja se nalazi ovdje i uplatiti akontaciju u iznosu 250 kn. Molimo Vas da prijavnicu ispunite štampanim slovima i obavezno zajedno sa kopijom uplate akontacije pošaljete organizatoru seminara na adresu TAI Centar, Hrvoja Macanovića 47, 10110 Zagreb ili skenirano na e-mail tai@tai.hr. Bez primljene prijavnice i potvrde o uplaćenoj akontaciji vaša se prijava neće smatrati valjanom. Uplatu ostatka kotizacije u iznosu 200 kn potrebno je izvršiti po dolasku. Uplate će se primati pola sata prije ulaska u dvoranu i nakon prvog dana vježbanja u subotu.

Za djecu do 18 godina seminar je besplatan ako prisustvuju seminaru zajedno sa jednim ili oba roditelja !!!

Posebna pogodnost !!! Polaznici seminara dobit će na poklon Qigong vreteno, ako ga već nemaju, s kojim će se naučiti koristiti na samom seminaru.

Za provjeru slobodnih mjesta i za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na e-mail tai@tai.hr ili na broj telefona 098/762-699.



Materijali za preuzimanje

Prijavnica + Informacije o seminaru i načinu prijave

Brošura 'Ordinacija u pokretu'

'Qigong vreteno'